Maxima Kitchen Equipment Blog

Maxima Sous Vides

Maxima Sous Vides Sous-vide is Frans voor 'onder vacuüm' en bij het sous-vide koken gaat het dus om het garen van vacuüm verpakte etenswaren. Door het vacuüm verpakken blijven alle sappen en smaken behouden, wat uw gerecht nog verfijnder en smaakvoller maakt.

Maxima Elektrische Horeca Friteuses

Maxima Elektrische Horeca Friteuses De horeca friteuses van Maxima Kitchen Equipment zijn professionele frituurapparaten die geschikt zijn voor intensief gebruik. Afhankelijk van uw voorkeur en het gebruik zijn ze verkrijgbaar met of zonder uitneembare bakken met verschillende inhoudsmaten, als enkele of dubbele friteuse en met of zonder aftapkraantjes voor frituurolie. Daarmee biedt het assortiment van Maxima Kitchen Equipment elke horecaondernemer een friteuse op maat.

Maxima Pizzawerkbanken

Maxima Pizzawerkbanken Het bereiden van pizza’s gebeurt het beste op een aparte werkplek waar u niet alleen alle ingrediënten direct bij de hand heeft, maar waarvan het werkblad ook gekoeld is zodat alle ingrediënten en de pizzabodem vers blijven tot deze de oven ingaan.

Maxima Kitchen Equipment heeft diverse pizzawerkbanken die geschikt zijn voor elke keuken. Compact voor het bereiden van pizza’s in een open ruimte in een Italiaans restaurant en extra ruim voor toepassing in de keuken van de professionele pizzeria.

Maxima Koelvitrines

Maxima Koelvitrines Maxima Kitchen Equipment levert verschillende koelvitrines die perfect passen in elke horecagelegenheid, professionele keuken of bedrijfskantine. De koelvitrines zijn geschikt voor professioneel gebruik. Ideaal als je verschillende producten koel wil bewaren.

Maxima Vacumeermachines en Vacuum sealers

Maxima Vacumeermachines en Vacuum sealers Maxima Kitchen Equipment levert verschillende vacumeermachines die perfect passen in elke horecagelegenheid, professionele keuken of productiebedrijf. Deze machines zijn geschikt voor professioneel gebruik en hebben een instelbare vacumeertijd, sealtijd en sealtemperatuur. Ideaal als je verschillende soorten producten moet vacumeren.

Nieuwsbrief 

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes en kortingsacties? 
Vul dan onderstaand uw e-mailadres in! 

Na opgave ontvangt u twee keer per maand de nieuwsbrief van Maxima Kitchen Equipment .
Wanneer u deze mailings niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich direct uitschrijven via de bijbehorende link onderaan in elke nieuwsbrief.